Young wijst ManU de weg op White Hart Lane

4 maart 2012, 19:02

In de Premier League heeft Manchester United de achterstand op lijstaanvoerder Manchester City teruggebracht tot twee punten. De equipe van manager sir Alex Ferguson zegevierde zondag in de lastige uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur met ruime cijfers: 1-3. City vloerde Bolton Wanderers zaterdag met 2-0.

Bij Tottenham stond er een vraagteken achter de naam van Rafael van der Vaart. De Nederlander haalde de aftrap uiteindelijk niet; hij had nog te veel last van een blessure aan de enkel, die hem woensdag al de interland tegen Engeland kostte.

Zonder Van der Vaart speelde Tottenham voor rust prima. Het gaf weinig weg en dacht tien minuten voor rust zelfs op voorsprong te komen. Arbiter Martin Atkinsson zag echter goed dat Emmanuel Adebayor een inzet van Louis Saha met de hand in het doel werkte en keurde de goal dan ook terecht af.

Op aangeven van Ashley Young zorgde Wayne Rooney op slag van rust uit een corner voor de 0-1, tegen de verhoudingen in. Young was de smaakmaker bij The Red Devils; na de doelwissel voerde hij met twee goals de score op tot 0-3. Zijn laatste treffer was prachtig; vanaf een meter of twintig joeg hij de bal in de kruising.

Na een fout van Ryan Giggs redde Jermain Defoe in de slotfase de eer voor Tottenham, dat nu nog maar vier punten meer heeft dan nummer vier Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen