ManUnited neemt koppositie over van City

Ger
11 maart 2012, 17:17   Bijgewerkt: 11 maart 2012, 19:09

Manchester United heeft zondag de koppositie in de Premier League in handen genomen. De equipe van manager Alex Ferguson profiteerde optimaal van het verrassende verlies van stadsrivaal Manchester City.

United won de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion met 2-0. Wayne Rooney nam beide doelpunten voor zijn rekening. City verloor verrassend het uitduel met Swansea City: 1-0.

Luke Moore was de matchwinnaar. Hij kopte zeven minuten voor tijd in alle vrijheid raak. Knullig balverlies van Stefan Savic leidde de treffer in. City dacht in de slotfase langszij te komen. Micah Richards kopte binnen, maar de jonge vrouwelijke grensrechter constateerde correct dat hij dat in buitenspelpositie deed. En dus bleef het 1-0 voor Swansea, waar Michel Vorm onder de lat stond.

Door de resultaten van de rivalen uit Manchester heeft de titelstrijd in Engeland weer een nieuwe wending gekregen. United komt door de zege op 67 punten, terwijl de ploeg van trainer Roberto Mancini door de nederlaag op 66 bleef staan.

Hekkensluiter Wigan Athletic pakte een punt bij middenmoter Norwich City. Wesley Hoolahan zette de thuisclub al na negen minuten op 1-0. Victor Moses bezorgde Wigan, waar Ronnie Stam op de bank bleef, na 68 minuten een punt. Ondanks het gelijkspel blijft Wigan laatste. Het gat naar de veilige zeventiende plek, in handen van Bolton Wanderers, bedraagt slechts twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen