Heerenveen neemt na dit seizoen afscheid van Sibon

27 maart 2012, 15:21

De wegen van Gerald Sibon en SC Heerenveen scheiden na dit seizoen. De Friezen hebben de 37-jarige aanvaller dinsdag laten weten dat zijn aflopende verbintenis niet verlengd zal worden. Sibon toont zich zeer teleurgesteld.

"Jammer, want ik had hier graag nog een jaartje door willen gaan”, meldt Sibon aan Sport-Promotion. Dinsdag had Sibon een kort onderhoud met technisch directeur Johan Hansma. "De club wil gaan verjongen zeg maar. En ik pas niet in dat plaatje."

De ervaren spits is weliswaar teleurgesteld, maar berust in de situatie. "De beslissing is genomen. Dan heeft het ook geen zin om daar nog uren over door te praten. Dus stond ik met twee minuutjes weer buiten." Toch erkent Sibon dat het een bittere pil is. "Natuurlijk baal ik hiervan. Ik had er graag nog een jaar aan vastgeplakt bij Heerenveen."

Sibon, die bezig is aan zijn twintigste seizoen als prof, durft nog geen uitspraken over zijn toekomst te doen. "Daar ga ik nu nog geen uitspraken over doen. Ik heb pas dinsdag te horen gekregen dat mijn contract bij Heerenveen niet wordt verlengd."

Heerenveen voerde ook gesprekken met Geert Arend Roorda, Michel Breuer en Viktor Elm, die eveneens in het bezit zijn van een aflopende verbintenis. De Friezen bevestigen noch ontkennen dat ook dit drietal zal vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen