Winter baalt van schorsing Koevermans

29 maart 2012, 11:55

Toronto FC moet zonder Danny Koevermans proberen de finale van de CONCACAF Champions League te bereiken. In de heenwedstrijd tegen Santos Laguna liep de spits tegen een dure gele kaart op. Hij nam een vrije trap te vroeg en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart van het toernooi, wat automatisch leidt tot een schorsing.

Koevermans was na afloop van de wedstrijd (1-1) te boos om te reageren op zijn gele kaart, maar coach Aron Winter wilde dat wel. "Heel onnodig", zegt de oud-international over de schorsing van zijn landgenoot. "De scheidsrechter had ook gewoon de vrije trap over kunnen laten nemen, hij hoefde niet meteen een gele kaart te trekken."

Volgens teamgenoot Miguel Aceval was sprake van een miscommunicatie. "Vlak voordat Danny aan kwam lopen om de vrije trap te nemen, hadden de spelers van Santos aan de scheidsrechter gevraagd waar ze moesten staan. Danny had dat niet gehoord, het ging allemaal wat chaotisch en hij wilde de vrije trap snel nemen."

De schorsing van Koevermans is een fikse domper voor Winter, want hij kan ook niet beschikken over de geblesseerden Torsten Frings en Stefan Frei beschikken.

De return tussen Santos Laguna en Toronto FC is volgende week in Mexico.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen