Vroege primeur voor Israëlische stuntclub

3 april 2012, 19:37

Het is nog maar net april, maar het pleit in de Israëlische titelrace is al beslecht. Met een 0-0 gelijkspel tegen Hapoel Tel Aviv heeft Hapoel Ironi Kiryat Shmon zich voor de eerste keer in de clubhistorie verzekerd van het landskampioenschap. Met nog vijf duels te spelen is het niet meer in te halen. Het verschil met nummers twee Maccabi Haifa en Hapoel Tel Aviv bedraagt maar liefst zestien punten.

Hapoel Ironi Kiryat Shmon was dit seizoen soeverein. Van de tot dusver 32 gespeelde wedstrijden verloor het er slechts drie. De basis voor de verrassende landstitel legde het met de solide defensie. Het incasseerde pas zestien doelpunten. Ter vergelijking, Hapoel staat al op 28 tegengoals, Maccabi zelfs op 39.

Hapoel Ironi Kiryat Shmon timmert vlot aan de weg. Twee jaar geleden werd het nog kampioen op het tweede niveau van Israël, maar komend seizoen mag het beginnen in de tweede voorronde van de Champions League. Eerder dit seizoen wonnen de noorderlingen al de Toto Cup Al, een bekertoernooi voor louter eredivisieclubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen