Brouwers morst weer met 'BMG', Luhukay verliest

10 april 2012, 21:54   Bijgewerkt: 10 april 2012, 22:07

De klad is erin gekomen bij Borussia Mönchengladbach. De westerlingen waren lang betrokken bij de titelrace in de Bundesliga, maar kwamen dinsdag voor de zevende keer in acht wedstrijden niet tot winst. Bij Werder Bremen speelden ze 2-2.

Oud-Ajacied Markus Rosenberg opende na achttien minuten de score voor Werder. Tien minuten later moest de thuisclub vanwege een rode kaart van Sebastian Boenisch verder met tien man, waarna Mönchengladbach de score omboog door twee treffers van Mike Hanke na de pauze. Een kwartier voor tijd werd het toch nog gelijk. Naldo werkte een vrije trap van Zlatko Junuzovic binnen.

Mönchengladbach, waar Roel Brouwers in de basis stond, blijft vierde in de stand. Het verschil met nummer drie Schalke 04 bedraagt vier punten. De equipe van Huub Stevens en Klaas-Jan Huntelaar gaat woensdag nog op bezoek bij FC Nürnberg.

In het gevecht tegen degradatie liet het FC Augsburg van Jos Luhukay punten liggen. In eigen huis werd met 3-1 verloren van VfB Stuttgart. Voormalig Ajacied Nando Rafael zorgde in de vijfde minuut vanaf elf meter nog wel voor de 1-0 voor Augsburg, maar Serdar Tasci, Martin Harnik en Vedad Ibisevic kantelden de score. Bij de thuisclub stond Paul Verhaegh in de basis, Lorenzo Davids bleef op de bank. Khalid Boulahrouz was vanwege een blessure absent bij Stuttgart.

Gunstig voor Augsburg was wel dat ook concurrenten Hertha BSC en 1. FC Köln verloren, van respectievelijk SC Freiburg (1-2) en FSV Mainz 05 (4-0).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen