Torres: ''Wist dat ik niet mocht missen''

25 april 2012, 09:30

Uitgerekend de meest bekritiseerde speler van het laatste jaar bezorgde Chelsea dinsdag een plek in de finale van de Champions League. Met een doelpunt in blessuretijd velde Fernando Torres in Camp Nou het vonnis over FC Barcelona.

Door het doelpunt van Torres werd het 2-2 en mag Chelsea op 19 mei gaan proberen om voor het eerst in de clubhistorie de Champions League te veroveren. Een onverwacht succes, zeker omdat FC Barcelona op eigen veld een 2-0 voorsprong nam en Chelsea toen al met tien man stond na een rode kaart voor John Terry.

''De 2-1 van Ramires, vlak voor rust, gaf ons hoop. Toen Lionel Messi daarna een strafschop miste, groeide bij ons het geloof dat dit onze dag kon worden'', zegt Torres op de website van de UEFA. Hij gooide de partij vervolgens zelf in het slot. ''We hebben na rust maar één kans gehad, dat was die van mij. Het was één tegen één met de keeper, ik wist dat ik niet mocht missen. Dat doelpunt bezorgde ons een finaleplaats, dus ik ben er heel blij mee. Dit is een belangrijk moment voor de club en zeker ook voor onze supporters, die ons in Camp Nou geweldig hebben gesteund.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen