Vlaar: "Feyenoord kan nóg een stap maken"

Ger
7 mei 2012, 09:00   Bijgewerkt: 7 mei 2012, 09:16

Feyenoord bewees zondag dat de nummer twee zich niet altijd de eerste verliezer hoeft te voelen. Na de zege in Heerenveen (2-3) vierde de Rotterdamse club het bereiken van de voorronde van de Champions League als een kampioenschap. Bij De Kuip werd de selectie van Feyenoord door een uitzinnige menigte opgewacht.

“Dit is geweldig. Zeker als je bedenkt wat deze club de laatste jaren heeft meegemaakt”, zegt Ron Vlaar tegen FCUpdate.nl. “Het is geweldig hoe we de afgelopen maanden de weg omhoog hebben ingezet. Vooral na de winterstop is het heel stabiel geweest. Daarvoor was het meer een golfbeweging. We hebben er zo hard voor geknokt. Deze prestatie is een groot compliment waard, want we hebben best wel onder druk gestaan.” Dankzij de tweede plaats mag het jonge Feyenoord komend seizoen deelnemen aan de voorronde van de lucratieve Champions League. “Ongelooflijk”, aldus Vlaar. “Ik kan het nog steeds niet beseffen.”

“We hebben dit seizoen meer van elkaar geëist. Daar hebben ook de trainers een belangrijke rol in gespeeld”, stelt Vlaar. “Daarnaast hebben we gelukkig ook weinig blessures gehad. Nee, de tweede plek levert geen beker of schaal op. Maar dit is een prachtige beloning voor alle mensen die zich heel hard hebben ingezet om Feyenoord weer terug aan de top te krijgen. Ik heb vorig jaar bijgetekend omdat ik iets wilde neerzetten met deze club. Dat is met deze tweede plaats al aardig gelukt. Maar we kunnen nóg een stapje maken. Je moet altijd vooruit kijken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen