Den Bosch en Willem II scoren niet

17 mei 2012, 14:31   Bijgewerkt: 17 mei 2012, 15:42

Het is FC Den Bosch en Willem II niet gelukt om tot scoren te komen in het eerste duel om promotie. Zondag zal de beslissing vallen als de twee elkaar opnieuw ontmoeten in Tilburg.

Rampzalig hoeft de remise in eigen huis voor Den Bosch niet te zijn. Ook in de vorige ronde van de play-offs, tegen De Graafschap, begon het elftal van trainer Alfons Groenendijk met een 0-0 op eigen veld. Bij de club uit de eredivisie bleef Den Bosch vervolgens op de been. De degradatie voor de Doetinchemmers werd daarmee een feit.

Al in de eerste helft was er sprake van evenwicht. Grote risico's werden nog niet genomen. Toch waren er wel kansen. De beste was voor FC Den Bosch. Verdediger Jeffrey Buitenhuis kopte in de 24e minuut tegen de onderkant van de lat. De bal was er in gegaan als doelman David Meul er niet op miraculeuze wijze nog een hand had tussen gekregen.

Ook Willem II kende een paar aardige momenten. Die deden zich met name voor als Virgil Misidjan zich met het spel bemoeide. Zo schoot het talent na een aardige individuele actie een keer fraai in, maar zag hij Kevin Begois in het doel van Den Bosch goed redden. De Belgische keeper greep ook in bij een schot van Marc Höcher.

Meteen na de hervatting was Willem II twee keer dicht bij een treffer. Eerst trapte keeper Begois volledig over een terugspeelbal van Joey Brock heen. De Belg zag de bal tot zijn opluchting net naast het doel hobbelen. Vervolgens was er een aardig schot van Danny Guyt, dat werd geblokt door Tim Hofstede. Aan de andere kant was Den Bosch gevaarlijk bij een vrije trap van Danny Verbeek. Nu redde Meul.

Verder bleef het duel redelijk in balans. Beide clubs leken te kunnen leven met het gelijke spel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen