Van der Vaart voelde misser Robben aankomen

21 mei 2012, 00:00

De gemiste strafschop van Arjen Robben in de Champions League-finale tegen Chelsea kwam voor Rafael van der Vaart niet als een verrassing. Toen hij zag dat de bal op de stip ging en Robben de penalty ging nemen, kreeg de middenvelder van Tottenham Hotspur al het gevoel dat zijn collega-international ging missen.

"Ik zag hem naar de stip lopen en vond hem nerveus ogen. Dat kwam misschien omdat hij al een paar keer had gemist", zegt Van der Vaart tegen De Telegraaf.

Voor Van der Vaart had de misser van Robben vervelende gevolgen, want door de winst van Chelsea kan Tottenham Champions League-deelname vergeten. "Maar dat ligt niet aan Robben", haast hij zich te zeggen. "We hebben na de winterstop zelf zo'n tien keer achter elkaar niet gewonnen. Vorig seizoen eindigden we ook slecht."

"Voor ons is het wel pijnlijk. We hebben dit seizoen vaak goed voetbal gespeeld. Toch staan we met lege handen. Chelsea vermaakte lang niet maar wint wel de Champions League en FA Cup", laat de spelmaker vanuit Lausanne weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen