"Niemand hoeft zich zorgen te maken over ons"

31 mei 2012, 00:10

Flitsend was het nog altijd niet wat Oranje woensdag liet zien. Maar in tegenstelling tot afgelopen weekend tegen Bulgarije, werd er tegen Slowakije wel gewonnen. In de Rotterdamse Kuip won de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk met 2-0.

"Natuurlijk is het lekker om deze wedstrijd in ieder geval te winnen, na dat verlies tegen Bulgarije", zegt rechtsback Gregory van der Wiel in gesprek met FCUpdate.nl.

"Ons spel tegen Slowakije kon nog wel beter, dat klopt. Al vond ik vandaag de tweede helft al een stuk beter dan de eerste. In de eerste helft maakten we zelf aardig wat fouten, waardoor Slowakije gevaarlijk kon worden. Na rust gebeurde dat niet meer, al hadden we soms nog wel sneller de zijkanten moeten zoeken. Maar het belangrijkste is dat we weer een wedstrijd samengespeeld hebben. We groeien steeds meer naar elkaar toe en daar draait het om in aanloop naar een groot toernooi", benadrukt hij.

Want het echte werk begint pas over een kleine anderhalve week, in Kharkiv tegen Denemarken. Tot die tijd kan Oranje nog schaven en werken aan het elftal. "Tegen Denemarken zullen we er staan. Daar hoeft niemand zich zorgen over te maken."

De laatste oefenwedstrijd van Oranje voor het EK is zaterdag, tegen Noord-Ierland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen