Norwich legt zich niet neer bij vertrek Lambert

31 mei 2012, 16:44

Het rommelt bij Norwich City. Trainer Paul Lambert heeft donderdag besloten zijn ontslag in te dienen, nadat de Engelse club had geweigerd hem naar Aston Villa te laten gaan. De clubleiding van Norwich heeft echter laten weten zich niet zomaar neer te leggen bij het vertrek van de oefenmeester.

"De club betreurt het, maar bevestigt dat Paul Lambert zijn ontslag heeft aangeboden. Wij hebben hard gevochten om hem hier te houden en hebben zijn ontslag niet aanvaard", luidt een verklaring op de officiële website van The Canaries. "Wat er ook mag gebeuren, we zijn Paul enorm dankbaar voor zijn inzet."

Lambert is nadrukkelijk in beeld bij Aston Villa, nadat de gedroomde kandidaat voor de vacante trainersfunctie Ole Gunnar Solskjaer bedankte voor de eer. De Schotse coach kreeg van Norwich echter geen toestemming om naar The Villans te verkassen, waarop hij zijn contract besloot te verscheuren.

Onder leiding van de 52-jarige oefenmeester promoveerden The Canaries van het derde naar het hoogste niveau in Engeland. Afgelopen seizoen eindigde Norwich op een knappe twaalfde plek in de Premier League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen