Kuyt wil 'droomscenario' snel voltooien

3 juni 2012, 15:50

Dirk Kuyt hoopt vandaag nog zijn handtekening te zetten onder een contract bij Fenerbahçe. De 31-jarige aanvaller, die de afgelopen tijd aanstuurde op een vertrek bij Liverpool, was naar eigen zeggen 'verkocht' toen de Turkse topclub zich voor hem meldde.

De Katwijker beschikt momenteel over weinig vrije tijd, aangezien hij met Oranje druk in voorbereiding is op het EK. "Maar die offer ik graag op voor deze onderhandelingen", laat de hij weten op de website van Sport-Promotion. "Ik hoop ook echt dat we er vandaag uit kunnen komen, want dan kan ik me weer volledig op het Nederlands elftal en de EK richten. Geen afleiding meer, maar zekerheid over mijn toekomst. En er dan vol voor gaan met Oranje. Dat is mijn droomscenario."

"Na zes jaar Liverpool ben ik toe aan een nieuwe uitdaging", gaat hij verder. "Mijn mogelijke vertrek staat overigens los van de club en de supporters. Die zal ik altijd in mijn hart dragen. Ook de aanstelling van de nieuwe trainer heeft er niets mee te maken. Maar toen Fenerbahçe op mijn pad kwam en de ambities kenbaar maakte, was ik vanaf het allereerste moment verkocht. Zij geven mij het vertrouwen, dat ik zoek", aldus de aanvaller.

Kuyt is bij Liverpool in het bezit van een doorlopend contract tot medio 2013, waardoor Fenerbahçe in de buidel moet tasten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen