Pool Szczesny houdt rekening met reserverol

10 juni 2012, 18:51

Wojciech Szczesny incasseerde in het openingsduel tegen Griekenland (1-1) een rode kaart, waarna de Poolse doelman tweede keus Przemyslaw Tyton een strafschop zag stoppen. Szczesny houdt er rekening mee dat de PSV-keeper hem door zijn sterke optreden voorbij zal streven in de pikorde.

"Dat ik tegen Rusland niet speel staat vast", stelt de geschorste sluitpost van Arsenal in de Poolse media. "De wedstrijd daarna, tegen Tsjechië, is het aan de bondscoach, Franciszek Smuda. Dat is een lastige beslissing, aangezien Tyton erg goed keepte."

"Als hij hetzelfde speelt tegen Rusland, dan blijft hij waarschijnlijk de eerste keeper bij Polen", gaat Szczesny verder. "Als de strafschop had gezeten, was het voor mij erger geweest. Tyton redde briljant en daardoor werd de druk op mij gelukkig minder."

Het toernooi van de oorspronkelijke eerste keus verloopt tot dusver niet naar wens. "Ik had gehoopt dat ik alle wedstrijden onder de lat zou staan en deel van het team uit zou maken. Ik kan er alleen niks meer aan doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen