Matchwinner Navas: "Spanje barst van ambitie"

Ger
19 juni 2012, 10:21

Spanje bereikte maandag de kwartfinales van het EK. De titelverdediger had tegen Kroatië (1-0) meer moeite dan bijna iedereen vooraf dacht en kwam zelfs enkele keren goed weg. Bondscoach Vicente del Bosque begint zich enige zorgen te maken.

"Het is gewoon waar dat dit geen beste wedstrijd van ons was. En daar ben ik best bezorgd om", aldus Del Bosque, die vooral in aanvallende zin nog steeds niet lijkt te weten hoe hij het beste met Spanje kan voetballen. Spits Fernando Torres startte tegen Kroatië in de basis, maar werd ruim voor tijd gewisseld.

Matchwinner Jesús Navas spreekt van een zware avond. "Net als wij hebben de Kroaten goed gespeeld en kansen gehad. Het resultaat was daardoor lang onzeker. Hoewel wij in beginsel genoeg zouden hebben aan een punt zijn we blijven knokken voor de winst. Dat is uiteindelijk met mijn treffer in de slotfase beloond."

In tegenstelling tot Del Bosque kijkt de invaller met optimisme vooruit. ''We hebben de laatste acht bereikt, maar natuurlijk willen we meer. De manier waarop we door de groepsfase zijn gekomen biedt perspectief. Ondanks eerdere successen barst onze selectie nog van de ambitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen