Herstellende Ramsteijn mikt op centrum

28 juni 2012, 11:24

Kaj Ramsteijn mikt voor komend seizoen op een plek in het hart van de Feyenoord-verdediging. De 22-jarige verdediger stond de eerste weken van het afgelopen seizoen op links, maar wil nu gaan voor zijn favoriete positie centraal achterin.

"Mijn positie is centrumverdediger, dus daar richt ik mijn in eerste instantie op", zegt Ramsteijn op de officiële website van de Rotterdamse club. Om er snel aan toe te voegen: "Maar als de trainer mij ergens anders nodig heeft, zal ik daar ook staan."

Positief is in ieder geval dat Ramsteijn weer aan voetballen denkt. Een zware blessure aan zijn knie zorgde er voor dat hij maanden uit de roulatie was, maar inmiddels traint hij weer mee. Nog niet voluit, zo schuwt hij de duels nog, maar dat komt vanzelf. "We kijken elke training hoe het gaat met mij. Als het goed gaat, kan ik weer een volgende stap zetten. Het belangrijkste is om eerst honderd procent fit te worden en toe te werken naar negentig minuten voetbal. Daarvoor zal ik ook minuten gaan maken in het tweede elftal. Pas als ik helemaal fit ben, ga ik verder kijken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen