Sporting Lissabon meldt komst Labyad

2 juli 2012, 20:27   Bijgewerkt: 2 juli 2012, 23:56

Het gesteggel in de zaak met PSV enerzijds en anderzijds Zakaria Labyad en Sporting Lissabon duurt voort. De Portugese club maakt maandag via de officiële kanalen melding van de komst van de aanvaller van de Eindhovenaren.

Labyad meent transfervrij te kunnen overstappen naar Sporting. Dat is echter niet het geval, want hij was vergeten zijn aflopende verbintenis bij PSV vóór 15 mei op te zeggen. Derhalve is hij automatisch nog een jaar speler van de Brabanders. Wil Sporting hem alsnog overnemen, dan moet het betalen. Naar verluidt neemt PSV met enkele miljoenen euro's genoegen.

Of PSV en Sporting inmiddels tot overeenstemming zijn gekomen is niet duidelijk. De Eindhovenaren melden namelijk nog niets. Eerder op de dag lieten ze wel weten mogelijk geld terug te eisen van Labyad als er geen oplossing komt in de soap. De speler zou de Brabanders de indruk hebben gegeven dat hij gaat bijtekenen, in ruil voor een hoger salaris. Hij heeft zijn contract echter helemaal niet verlengd, maar wel dat hogere salaris ontvangen. PSV overweegt die som nu terug te vorderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen