'Superboer' El Hassnaoui kijkt uit naar Spelen

11 juli 2012, 10:40

Voor Soufian el Hassnaoui staat deze maand iets moois op het programma. De aanvaller van De Graafschap mag met Marokko deelnemen aan de Olympische Spelen. Hij is hierdoor tot minimaal begin augustus niet beschikbaar voor zijn club.

De 22-jarige El Hassnaoui is trots op zijn uitverkiezing in de olympische selectie van coach Pim Verbeek. "Als je mag deelnemen aan zo'n topevenement twijfel je niet. Het is een mooie ervaring voor mij. Ik wist al een tijdje dat ik werd geselecteerd. Maar dat mocht ik nog niet naar buiten brengen", zegt hij op de website van De Graafschap.

Hoe ver Marokko kan komen in Londen, weet El Hassnaoui niet. Zijn land stuit op Spanje, Japan en Honduras. "We zitten in een poule met Spanje. Nou, ik hoef niemand te vertellen dat die jongens kunnen voetballen. Dat wordt een lastige wedstrijd. Verder kan Japan aardig voetballen, ik weet niet wat ik van Honduras moet verwachten. Wij hebben een sterke selectie, al zijn er twee goede spelers afgevallen. Eén speler mag niet deelnemen en de ander heeft een blessure. Het is de vraag of onze sterke selectie er ook als een team zal staan. Maar daar heb ik vertrouwen in."

De eerste wedstrijd van Marokko op de Spelen is donderdag 26 juli tegen Honduras.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen