Ramsteijn na rentree: "Dit voelt heel lekker"

11 juli 2012, 18:32

Feyenoord-verdediger Kaj Ramsteijn vierde dinsdag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Horst (1-5 zege) zijn rentree na een krap jaar blessuretijd. De mandekker is blij dat de zon eindelijk ook weer voor hem schijnt.

"Dit geeft een heel lekker gevoel", laat Ramsteijn weten in een reactie op zijn eerste speelminuten sinds september 2011. "Ik voel me nu sterk genoeg en voor mij was het een mooi moment om weer in het veld te staan. Het was heel lekker om weer een wedstrijd te mogen voetballen, na afloop heb ik ook erg veel goede reacties gehad op mijn rentree."

Ramsteijn werd na twintig minuten naar de kant gehaald. "We bouwen het langzaam op naar negentig minuten. Het belangrijkste doel is om helemaal fit te worden, waarbij de samenwerking met de medische staf van grote waarde is. Het gaat de goede kant op en ik hoop nu een heel seizoen te kunnen spelen."

De verdediger hoopt dat Feyenoord de goede lijn van het afgelopen seizoen kan doortrekken. "De verwachtingen zijn hooggespannen, iedereen verwacht dat we zomaar weer tweede worden. Aan de andere kant is dat ook weer een uitdaging. Daarnaast gaan we Europees voetbal spelen, daar droom je als speler van. Ik denk dat het wel goed komt dit seizoen."

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen