Santa Coloma-coach dolblij, McClaren minder

12 juli 2012, 22:10

Trainer Steve McClaren van FC Twente is niet helemaal tevreden over het spel van zijn ploeg tegen UE Santa Coloma. Tegen de amateurs uit Andorra kwamen de Tukkers niet verder dan 0-3, een score die halverwege de wedstrijd al bereikt was.

"Het tempo was zeker aanwezig, maar het aantal doelpunten had hoger kunnen zijn vanavond. We hadden meer moeten scoren", zegt McClaren op de website van zijn ploeg. "Doordat de tegenstander zoals verwacht met tien spelers voor het doel speelde, was het lastig om daar door heen te komen. Na de eerste helft was de wedstrijd natuurlijk gespeeld. Santa Coloma heeft er hard voor gewerkt vandaag, ze brachten meer dan vorige week en daarmee hebben ze het ons lastiger gemaakt."

Zijn collega Luis Aloy van Santa Coloma was dolgelukkig met de score. 'Slechts' 0-3 verliezen, dat voelde voor hem als winnen. "Dit is voor ons een fantastische prestatie. Gisteren zei ik dat we voor het beste resultaat gingen en dat was dit ook zeker. We hebben het goed gedaan. Deze wedstrijden waren een prijs voor ons als team. Iedereen heeft meegespeeld en we hebben er allemaal van genoten, glundert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen