Kuyt blijft zich verbazen bij Fenerbahçe

17 juli 2012, 20:12   Bijgewerkt: 18 juli 2012, 10:27

Dirk Kuyt bereidt zich momenteel met zijn nieuwe club Fenerbahçe in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen. De Oranje-international zag tot zijn grote verrassing dat een groot aantal Turkse supporters hun favoriete club heeft gevolgd naar het trainingskamp in Bad Erlach.

"Ik blijf verrast worden door de uitstraling die deze club heeft", stelt Kuyt op de website van zijn management. "Toen ik een paar weken geleden werd gepresenteerd was ik al overdonderd door de passie van de fans. En hier in Oostenrijk is het niet anders. Ik vind het prachtig om mee te maken, nu al. Dit moet een enorme 'boost' geven voor het nieuwe seizoen."

De aanvaller heeft inmiddels een beter beeld gekregen van de kracht van de selectie van Fenerbahçe. "We hebben een selectie met een mix van geroutineerde en veelbelovende jonge spelers. Als we daarin de juiste balans weten te vinden, moeten de resultaten vanzelf komen. Ik kan niet wachten tot het moment waarop ik voor de eerste keer mijn nieuwe shirt aan zal trekken en aan het seizoen kan beginnen."

Die eerste keer dient zich overigens al snel aan, want op 31 juli speelt de Turkse topclub al zijn eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen