Vitesse kan Anzhi treffen, Twente loot gunstig

20 juli 2012, 14:03   Bijgewerkt: 20 juli 2012, 14:11

Vitesse stuit in de volgende ronde van de Europa League mogelijk op één van de meest spraakmakende clubs van Europa. Tijdens de loting bleek dat Anzhi Makhachkala, de ploeg van coach Guus Hiddink, vermoedelijk wacht in de derde voorronde.

Anzhi Makhachkala is de laatste jaren vanuit het niets uitgegroeid tot een grootmacht in Rusland. De ploeg smijt met miljoenen en haalt de ene na de andere wereldster, zoals spits Samuel Eto'o en coach Hiddink. Overigens is het nog niet zeker dat Anzhi ook daadwerkelijk de derde voorronde van de Europa League haalt. In de heenwedstrijd tegen Budapest Honvéd won de ploeg donderdag thuis met 'slechts' 1-0. De return, in Hongarije, is komende donderdag. Daarna wacht dus mogelijk Vitesse, al moet de Arnhemse ploeg dan wel in de tweede voorronde afrekenen met Lokomotiv Plovdiv. De eerste wedstrijd, in Bulgarije, eindigde donderdag in een spectaculair 4-4 gelijkspel.

Naast Vitesse kent ook FC Twente zijn mogelijke tegenstander in de derde voorronde van de EL. Als de Tukkers volgende week afrekenen met Inter Turku, speelt het tegen Mlada Boleslav of het IJslandse Thor. Dat zal vermoedelijk Mlada Boleslav zijn, want de Tsjechische ploeg won de heenwedstrijd tegen Thor afgelopen donderdag al met 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen