Ferguson: "Hazard is het geld lang niet waard"

22 juli 2012, 12:11

Alex Ferguson vindt dat er belachelijke bedragen neergelegd worden voor spelers. De coach van Manchester United neemt de transfer van Eden Hazard van Lille naar Chelsea als voorbeeld. De club uit Londen betaalde 34 miljoen pond (ruim 43 miljoen euro) voor de Belg en dat is hij volgens Ferguson lang niet waard.

Ook Manchester United had Hazard in het vizier. “Hij is een goede speler”, vertelde Ferguson. “Maar is hij 34 miljoen pond waard? We hebben een inschatting gemaakt van wat hij volgens ons moest kosten en ik kan je vertellen dat dat bedrag een stuk lager lag dan wat Chelsea heeft betaald.”

Ferguson vindt dat het transferklimaat aardig verziekt begint te raken. “En dat gaat niet alleen maar om de transferbedragen”, legde hij uit. “Het gaat ook om de salarissen en wat de zaakwaarnemers willen hebben. De agent van Hazard heeft zes miljoen pond gekregen van Chelsea. Ook de zaakwaarnemer van Samir Nasri kreeg vorig jaar een hoog bedrag rond de transfer van Arsenal naar Manchester City.”

Zelf wil hij er niet aan mee doen. “Er is een grens. Wij hebben in ieder geval een goede deal gesloten met Borussia Dortmund over Shinji Kagawa.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen