Clasie: "Iedereen staat te popelen"

30 juli 2012, 19:39

Feyenoord keert dinsdag na tien seizoenen terug in de Champions League. De Rotterdammers gaan in de derde voorronde op bezoek bij Dinamo Kiev. Ze hebben er zin in.

“Iedereen staat te popelen”, zegt Jordy Clasie op Feyenoord.nl. “Het wordt voor mij de eerste keer dat ik op dit niveau een wedstrijd ga spelen. Dit wordt een moment dat ik nooit meer ga vergeten. Iedere voetballer droomt ervan om op dit podium te spelen, daarom zal ik deze wedstrijd waarschijnlijk de rest van mijn carrière koesteren.”

Clasie dicht Feyenoord kansen toe tegen de Oekraïense topclub. “Het is belangrijk dat we ons eigen spel spelen en durven te voetballen. Zoals in elke wedstrijd geldt dat we op de eerste plaats moeten voorkomen dat we een doelpunt tegen krijgen. Daarvoor zullen we als één team moeten spelen.”

Vorig jaar kende Feyenoord een topseizoen met een tweede plaats in de Eredivisie, maar dat telt niet meer, beseft Clasie. “We zullen het opnieuw moeten laten zien. We zijn belangrijke spelers kwijtgeraakt, maar hebben er goede vervangers voor terug gekregen. Daarom heb ik er alle vertrouwen dat we morgen een goed resultaat kunnen neerzetten”, besluit de jonge middenvelder positief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen