McClaren ziet 'goede aanwinst' in Castaignos

31 juli 2012, 07:59

Steve McClaren is blij met de komst van Luc Castaignos. De jonge spits komt voor ongeveer zes miljoen euro over van Inter en moet in Enschede de opvolger worden van Luuk de Jong, die voor rond de vijftien miljoen euro naar Gladbach gegaan is.

"Luc Castaignos is een heel goede aanwinst voor FC Twente", stelt McClaren op de website van de Tukkers. "Na het vertrek van Luuk de Jong wilden we een jong talent en Luc is in zijn leeftijdscategorie een van de beste talenten in Nederland. Ik herinner hem nog toen hij pas zeventien jaar was en bij Feyenoord speelde. Het was voor hem teleurstellend dat hij in Milaan niet veel speelde, maar nu krijgt hij een nieuwe kans."

Preses Joop Munsterman is er trots op dat zijn ploeg er in geslaagd is om Castaignos vast te leggen. "Luc is een groot talent en nog maar 19 jaar. Een speler die in de nationale jeugdploegen en bij Feyenoord altijd heeft gescoord, bij Inter heeft hij met de wereldtop getraind. Het is mooi dat hij zijn voorkeur voor Twente heeft uitgesproken."

Castaignos moet met Dimitriy Bulykin en Glynor Plet strijden om de plek in de spits.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen