Ajax-coach De Boer: "PSV favoriet voor de titel"

31 juli 2012, 09:39

In aanloop naar het nieuwe seizoen legt Ajax-trainer Frank de Boer de druk bij PSV. Volgens de coach van de landskampioen is niet zijn elftal, maar de ploeg uit Eindhoven de grote favoriet voor het kampioenschap. Dat zegt De Boer tegen NUsport.

"Zij zijn de favoriet. Het ziet er erg goed uit bij hen. Ze hebben bijna dezelfde ploeg en zich nog versterkt met onder andere Luciano Narsingh. De druk ligt heel erg op hun schouders. Ze hebben zelf ook aangegeven dat ze kampioen moeten worden. Maar dat willen wij ook", haast De Boer, die Ajax al twee keer naar de titel leidde, zich te zeggen.

Naast PSV ziet De Boer ook FC Twente komend seizoen weer hoog eindigen. "Van FC Twente verwacht ik veel. Die hebben met Tadic eindelijk een vervanger voor Ruiz. Geweldige speler, die Tadic. Kan ik echt van genieten", aldus de oud-international.

Komende zondag strijden Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal, de eerste prijs van het seizoen. Een week later wordt de eerste speelronde van de Eredivisie afgewerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen