Nederlandse EL-opponenten boeken zege

5 augustus 2012, 19:00

Anzhi Makhachkala stapt met een overwinning in de benen in het vliegtuig naar Nederland. De Russische club van coach Guus Hiddink, donderdag in de Europa League tegenstander van Vitesse, zegevierde zondag in de competitie met 1-0 over Amkar Perm. Georgi Gabulov maakte na 72 minuten het verschil. Anzhi staat na drie wedstrijden keurig derde, met zeven punten.

Ook het Tsjechische Mlada Boleslav won. De opponent van FC Twente kwam in eigen huis met 2-0 achter tegen Ceske Budejovice, maar kantelde in de tweede helft de score. Matej Sivric had met twee doelpunten een groot aandeel in de winst. Mlada Boleslav staat in de middenmoot van de nationale competitie. Het ging vorige week onderuit in de openingswedstrijd.

Anzhi verdedigt donderdag in de return tegen Vitesse in Arnhem een 2-1 voorsprong. Mlada Boleslav verloor de eerste ontmoeting met FC Twente, in Enschede, met 2-0. De Europese tegenstander van SC Heerenveen, Rapid Boekarest, komt maandag pas in actie. De Friezen wonnen het thuisduel met de Roemenen met 4-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen