Directeur ziet 'juiste klik' nog niet in team Jans

7 augustus 2012, 08:32

Na twee competitiewedstrijden staat de druk er al vol op bij Standard Luik. Met de nieuwe coach Ron Jans op de bank pakte de ploeg slechts één punt uit de eerste twee competitiewedstrijden en dat is te weinig, vindt ook directeur Jean-François de Sart.

"Het is wel duidelijk dat Standard niet honderd procent klaar is", citeert Sporza de bestuurder. "Veel spelers sloten door onder andere interlandverplichtingen tijdens de voorbereiding op verschillende momenten aan. Dat heeft zeker niet geholpen."

"Eén punt uit twee wedstrijden is te weinig voor Standard. We zien ook enkele kleine problemen naar boven komen. Maar we merken vooral dat onze grootste zorg doelpunten maken is", vervolgt De Sart zijn analyse. "We haalden Biton en Ogunjimi om voor doelpunten te zorgen, maar we moeten de juiste klik in de ploeg nog vinden."

Toch vindt De Sart dat de problemen niet groter gemaakt moeten worden dan ze zijn. "Er ontbreekt niet zo heel veel. We zijn niet de enige ploeg bij wie het nog niet draait zoals gewenst. Normaal moet je enkel met jezelf bezig zijn, maar soms is het niet slecht om eens rond te kijken en dan zie je dat het bij veel ploegen wel al crisis lijkt", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen