Feyenoord gaat voor Mathijsen: "Doen er alles aan"

7 augustus 2012, 10:35   Bijgewerkt: 7 augustus 2012, 12:08

Feyenoord hoopt de komst van Joris Mathijsen snel af te kunnen ronden. De club uit Rotterdam onderhandelde maandag met Malaga CF over de transfer van de ervaren verdediger. Feyenoord is bereid een kleine transfersom te betalen, zegt directeur Martin van Geel tegen Voetbal International. "Maar financiële risico's nemen we niet."

Feyenoord gaat vol voor Mathijsen, benadrukt Van Geel. "We doen er alles aan hem te halen. Inhoudelijk ga ik niet op de voorwaarden in, maar als we al een afkoopsom betalen is het een geringe en past die binnen onze financiële grenzen. Laat ik nog een keer duidelijk zijn: risico's neemt Feyenoord niet meer", aldus de beleidsmaker.

Volgens Van Geel is Mathijsen precies wat Feyenoord nodig heeft. "Onze selectie is nu gewoon te jong, daarom zou Joris ontzettend welkom zijn. Niet alleen neemt hij die ervaring mee, hij past qua karakter en persoonlijkheid ook nog eens bij Feyenoord."

In de Kuip moet Mathijsen (32) de opvolger worden van Ron Vlaar, die naar Aston Villa vertrokken is. De verdediger speelde eerder voor Willem II, AZ en Hamburger SV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen