Dinamo Kiev te sterk voor Mönchengladbach

21 augustus 2012, 22:38

Borussia Mönchengladbach kan de Champions League zo goed als vergeten. Dinamo Kiev was in Duitsland met 1-3 te sterk. Mönchengladbach kwam nog wel op voorsprong, maar door onder meer een eigen goal van Luuk de Jong mag de ploeg uit Oekraïne over een week in eigen huis een ruime voorsprong verdedigen.

De avond begon nog zo mooi voor de thuisploeg. Na een klein kwartier kreeg Alexander Ring de bal in bezit en na een goede actie schoot hij raak in de korte hoek. Lang mochten de Duitsers niet van de voorsprong genieten. Taras Mikhalik schoot raak na een van richting veranderd schot, waarna Andriy Yarmolenko Dinamo Kiev op voorsprong zette.

Na rust probeerde Borussia Mönchengladbach het nog wel, maar de ploeg vond het doel niet. Luuk de Jong speelde de hele wedstrijd, maar zal achteraf liever gewisseld zijn. Met minder dan tien minuten te spelen werkte hij de bal achter zijn eigen doelman.

Daarmee bepaalde de van FC Twente overgekomen spits de eindstand op 1-3. Over een week is de return in Kiev. De ploeg van De Jong en Roel Brouwers, die overigens niet in actie kwam, zal een wonder nodig hebben om de groepsfase van de Champions League alsnog te breiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen