Anderlecht met pijn en moeite door in CL

28 augustus 2012, 22:48   Bijgewerkt: 28 augustus 2012, 23:16

Het scheelde weinig, maar het is Anderlecht gelukt om de groepsfase van de Champions League te bereiken. De ploeg van trainer John van de Brom miste kans op kans tegen AEL Limassol, maar kreeg het uiteindelijk toch voor elkaar om de muur van Cyprioten af te breken. De beide goals die de Belgen maakten vielen in de laatste tien minuten.

De eerste wedstrijd, vorige week in Cyprus, werd gewonnen door Limassol. Het werd toen 2-1, dus de ploeg van Van den Brom had genoeg goed te maken. Anderlecht speelde niet slecht en kreeg genoeg kansen, maar de bal leek er maar niet in te mogen.

Met nog ongeveer tien minuten te spelen kreeg Mbokani ineens de bal voor zijn voeten en hij scoorde wel. John van den Brom was net als zijn spelers en het hele stadion door het dolle heen. Niet veel later maakte Olexandr Yakovenko de 2-0. Bij een Cypriotische goal zou er nog een verlenging nodig zijn geweest, maar zo ver kwam het niet.

Door de overwinning heeft Anderlecht zich voor het eerst sinds 2006 geplaatst voor de groepsfase van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen