Groninger Kirm zegt 'sorry' bij presentatie

30 augustus 2012, 19:53

FC Groningen neemt Andraz Kirm per direct over van Wisla Krakow. De ploeg uit de Martinistad zou de 27-jarige vleugelaanvaller uit Slovenië eigenlijk huren van de Poolse topclub, maar er was onenigheid ontstaan over wie het salaris zou moeten betalen. Daarom heeft Groningen de international voor 300.000 euro gekocht.

“Allereerst ‘sorry’ dat het niet al gisteren rond is gekomen”, zegt Kirm bescheiden op de website van FC Groningen. “We hadden allemaal gehoopt dat het rond zou komen, maar er waren dus nog wat dingen aan de hand. Ik had al getekend en ook de clubs hadden overeenstemming bereikt. Maar er waren nog wat misverstanden. Zelfs voor een ervaren speler als ik was het nog een moeilijke situatie.”

“Over FC Groningen heb ik goede dingen gehoord van Tim Matavz. Er was geen moment van twijfel of ik voor FC Groningen zou willen spelen. Na het misverstand tussen de clubs hebben de mensen hier me laten blijken dat ze me echt graag willen hebben. Nu het rond is, ik zeg het nog maar eens, ben ik heel erg gelukkig.”

Kirm heeft een contract voor twee jaar, met de optie voor nog een seizoen, getekend in de Euroborg. Hij is speelgerechtigd voor het duel met ADO Den Haag (vrijdag).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen