"Ronaldo voelt zich niet goed, dat weet ik"

3 september 2012, 23:20   Bijgewerkt: 4 september 2012, 08:09

Cristiano Ronaldo houdt de gemoederen maandag flink bezig. De Portugees verklaarde zich 'niet gewild' te voelen bij Real Madrid en wakkerde daarmee de transfergeruchten rondom zijn persoon behoorlijk aan. Zijn zaakwaarnemer weet wel hoe de vork in de steel zit.

Op zijn persoonlijke website laat Jorge Mendes, tevens een goede vriend van Ronaldo, weten op de hoogte te zijn van de gemoedstoestand van zijn cliënt. "Spaanse kranten die maandag meldden dat ik werd verrast door de uitspraken van Ronaldo, hebben het niet bij het rechte eind. Ik weet precies hoe de vork in de steel zit. Ronaldo voelt zich niet goed, dat weet ik. Ik ben niet verrast en niet geërgerd. Wie de relatie tussen Cristiano Ronaldo en mijzelf kent, weet dat hij altijd kan rekenen op mijn solidariteit. Ik sta als een blok achter mijn cliënt," aldus Mendes.

Gesuggereerd wordt dat Ronaldo ontevreden zou zijn over het uitblijven van een uitnodiging voor het bespreken van een nieuwe verbintenis. Zijn huidige contract loopt over drie jaar af. Inmiddels zouden Anzhi Makhachkala en Paris Saint-Germain zich gemeld hebben om de 27-jarige Portugees uit zijn lijden te verlossen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen