Bedreigde Pezzoni: "Köln wilde al tijdje van me af"

9 september 2012, 09:36

De soap rond Kevin Pezzoni is nog lang niet voorbij. De 23-jarige verdediger besloot vorige week zijn contract bij 1.FC Köln in te leveren, nadat hij door een groep hooligans bij zijn huis bedreigd was. Pezzoni vermoedt kwade opzet bij de Duitse club.

In de Duitse krant Die Welt stelt Pezzoni dat het de clubleiding van Köln allesbehalve slecht uitkwam dat hij zich genoodzaakt zag te vertrekken. "De club wachtte al een tijdje op een kans om van me af te komen. Het was hun idee om uit elkaar te gaan." Pezzoni vindt het te gek voor woorden dat er ineens hooligans voor zijn huis stonden. "Als club moet je er alles aan doen om je spelers te beschermen, dat is hier niet gebeurd."

Op de vraag waarom Pezzoni er voor koos om de club maar te verlaten, is zijn antwoord duidelijk. "Wat had ik dan moeten doen? De situatie was er nooit beter op geworden. Als ik was gebleven hadden de hooligans de volgende keer misschien wel in mijn huiskamer gestaan, in plaats van voor mijn deur", aldus de jonge verdediger.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen