Advocaat: "Nog steeds vol vertrouwen in PSV"

19 september 2012, 20:30   Bijgewerkt: 19 september 2012, 20:37

Coach Dick Advocaat van PSV sloot zondag, na de nederlaag bij FC Utrecht (1-0), niet uit dat hij wijzigingen gaat doorvoeren in zijn team. Maar drie dagen later is de kleine generaal alweer wat rustiger.

“Op dit moment heb ik nog steeds het volle vertrouwen in het team”, vertelt Advocaat op de PSV-website in de aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk (donderdag). “Het werkt dus niet zo dat we na een minder duel gelijk wijzigingen gaan doorvoeren in het elftal. We hebben er over gesproken en ze weten dat sommige dingen anders moeten dan afgelopen zondag. Voor PSV is elke wedstrijd belangrijk. Nu is dat de wedstrijd van morgen. Net als in de competitie willen we het ook in de Europa League goed doen.”

Advocaat wil niets loslaten over zijn opstelling. “Ik zal het team morgen pas de opstelling vertellen. Er zal wel minimaal één wijziging zijn, want we hebben een geblesseerde speler, Bouma”, vervolgt de trainer, die Dnjepr al heeft geanalyseerd. “We kennen de kwaliteiten van de tegenstander en de individuele spelers. Net zoals Juande Ramos (coach Dnjepr, red.) dat het van ons weet, weten wij het van Dnjepr.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen