Castaignos: "Ik had zeker eentje moeten maken"

Ger
21 september 2012, 03:21   Bijgewerkt: 21 september 2012, 16:10

FC Twente gaf donderdagavond in de eerste groepswedstrijd van de Europa League een zeker lijkende overwinning uit handen (2-2). Luc Castaignos had de Enschedese club een goede dienst kunnen bewijzen. In de slotfase kreeg hij drie kansen, maar zijn vizier stond niet op scherp.

Willem Janssen en Nacer Chadli wisten het net wel te vinden en bezorgden FC Twente zo een 2-0 voorsprong. "Toen leek er niets aan de hand. Maar door twee gelukkige doelpunten komt Hannover toch op gelijke hoogte. Zonde, we hadden gewoon moeten winnen", verzucht Castaignos in gesprek met FCUpdate.nl. Na de eerste tegentreffer veranderde het spel van de Enschedese ploeg. "We gingen meer naar achteren lopen. Het ging niet echt lekker meer. Misschien speelde ook de vermoeidheid een rol."

De jonge spits beseft dat FC Twente zichzelf ook in de eerste helft al royaler had kunnen belonen. "Toen speelden we heel goed. Vooral het eerste half uur bereikten we een hoog niveau. Er was veel beweging en we maakten prima gebruik van de vleugels. Hannover kwam er totaal niet aan te pas. Als we die lijn de komende tijd door weten te trekken, moet ik nog eens zien welke ploeg ons dan kan tegenhouden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen