B-elftal Twente met veel moeite voorbij RVVH

26 september 2012, 18:57   Bijgewerkt: 27 september 2012, 00:09

FC Twente heeft met veel moeite de volgende ronde van het toernooi om de KNVB-beker bereikt. De koploper in de eredivisie versloeg woensdag de amateurs van RVVH met 1-0. Luc Castaignos scoorde in de slotminuut.

Felipe Gutierrez was in Ridderkerk de enige basisspeler die bij FC Twente de afgelopen weken in de competitie ook geregeld meedeed. Net als Castaignos viel Nacer Chadli in.

Rijnsburgse Boys - Volendam (1-0)

Rijnsburgse Boys zorgde woensdag voor een verrassing door Volendam uit te schakelen. De Jupiler League-club kwam een treffer van Remon van Bochoven in de 60e minuut niet meer te boven.

Kloetinge - SC Telstar (0-4)

Telstar heeft zonder zich al te veel te hoeven inspannen de derde ronde van de KNVB-beker bereikt. In Kloetinge scoorde Telstar in beide helften tweemaal. Isoufi (16e en 50e minuut), Hoefdraad (21e minuut) en Rijnink (58e minuut) waren de doelpuntenmakers voor de ploeg uit Velsen-Zuid.

DESO - SC Cambuur Leeuwarden (1-5)

Ook Cambuur Leeuwarden kende weinig problemen. In Oss scoorden de Friezen vijfmaal. In de tweede helft deed DESO nog wel iets terug, maar de overwinning van Cambuur kwam geen moment in gevaar. De doelpunten aan de zijde van Cambuur werden gemaakt door Roy Landers, Oebele Schokker, Melvin de Leeuw, Marco van der Heide en Martijn Barto.