Van den Brom: "Jordania had me niet meer nodig"

Ger
2 oktober 2012, 09:04

John van den Brom vertrok afgelopen zomer al na één seizoen als trainer van Vitesse. Volgens de oud-international, die daarop aan de slag ging bij Anderlecht, wilde voorzitter Merab Jordania van hem af.

"Ik moest gewoon vertrekken bij Vitesse, dat was wel duidelijk", blikt Van den Brom terug tegenover NUsport. "Echt een verschrikkelijke ervaring. Frustrerend ook. Aan de ene kant succesvol zijn en aan de andere kant te horen krijgen dat je moet vertrekken. En niet van meneer Jordania zelf, maar van de loopjongens... Ik vind het prima hoor, als je me niet meer nodig hebt, als je het anders wilt doen. Hij is de baas, maar heb dan ook de moed om dat zelf tegen mij te zeggen."

De Amersfoorter vindt dat hij in sportief opzicht goed werk heeft geleverd bij Vitesse. "Het probleem bij Vitesse is dat je als trainer weinig invloed hebt op de selectie. Fred Rutten stuit nu op hetzelfde probleem als ik. Je maakt een analyse van het elftal en als blijkt dat je een rechtsback nodig hebt, dan ga je daar samen naar op zoek. Maar in de praktijk komt daar niks van terecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen