Groep F: Bayern München onderuit in Wit-Rusland

2 oktober 2012, 22:45   Bijgewerkt: 2 oktober 2012, 23:35

Bayern München heeft zich geblameerd in de Champions League. De Duitsers, vorig jaar runner-up, gingen dinsdag zonder de geblesseerde Arjen Robben met 3-1 onderuit bij het Wit-Russische BATE Borisov.

Bayern was wel de betere ploeg in Minsk, maar het had moeite met kansen creëren. Wel raakte Toni Kroos in de openingsfase de paal. Aleksandr Pavlov toonde zich in de 23ste minuut aan de andere kant, met een schot uit de draai, wel trefzeker. Vitali Rodionov verdubbelde in de 78ste minuut zelfs de score, na een mooie combinatie.

In blessuretijd mocht Bayern alsnog hopen op in elk geval een punt. Xherdan Shaqiri bediende Franck Ribéry met een steekpass en zag de Fransman raak schieten. De gelijkmaker viel echter niet. Sterker nog, een minuut later counterden de Wit-Russen via Renan Bressan naar een 3-1 overwinning.

BATE Borisov is na twee duels de verrassende koploper in groep F. Het versloeg twee weken terug namelijk Lille eveneens met 3-1. De Fransen staan dus puntloos laatste. Bayern en Valencia delen, met ieder drie punten, de tweede plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen