Volendam op vinkentouw: "Kan leuke avond worden"

5 oktober 2012, 09:40

Wie gaat er vandoor met de eerste periodetitel? Die vraag staat vanavond centraal in de Jupiler League. Koploper MVV is de belangrijkste kandidaat, maar Helmond Sport en ook FC Volendam staan te trappelen om een eventuele misstap van de Limburgers af te straffen. Helmond Sport speelt tegen Excelsior, Volendam ontmoet Veendam.

FC Volendam staat één punt achter Helmond Sport en twee achter MVV en heeft de situatie dus niet in eigen hand, maar heeft wel een belangrijk voordeel. De ploeg uit het palingdorp speelt als enige van top-drie namelijk thuis, tegen Veendam. De wedstrijden van Helmond Sport (Excelsior-uit) en MVV (FC Emmen-uit) zijn op papier lastiger.

Coach Hans de Koning van FC Volendam rekent zich niet rijk, maar weet dat zijn team wel degelijk kansen heeft. "MVV en Helmond Sport moeten zelf gewoon winnen willen ze niet afhankelijk zijn van anderen. Wij gaan ons spel spelen en dan zien we wel, maar het kan een leuke vrijdagavond worden", zegt hij in gesprek met RTV Noord-Holland.

Positief voor Volendam is dat het tegen Veendam weer over Jack Tuyp kan beschikken. De spits is hersteld van een blessure. "Als Jack er is, is dat voor ons gewoon lekker. Hij scoort altijd. Hopelijk heeft hij zijn vizier vrijdag ook op scherp staan tegen Veendam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen