Advocaat: "We moeten niet overmoedig worden"

Ger
5 oktober 2012, 14:52

PSV maakte donderdagavond indruk in de Europa League door Napoli op een ruime nederlaag te trakteren (3-0). Trainer Dick Advocaat hoopt dat zijn spelers na de zege met beide benen op de grond blijven staan.

"We moeten nu niet meteen de polonaise lopen, maar vooruitkijken naar zondag", zegt de oud-bondscoach op de website van PSV. De Eindhovenaren spelen in de competitie voor eigen publiek tegen NAC Breda. "We moeten niet overmoedig worden, maar tegen NAC gewoon weer laten zien wat we willen: winnen. Als we dat niet doen, zijn de complimenten niets waard."

Advocaat verwacht zondag een defensieve tegenstander. "NAC zal zich terugtrekken en vanuit de counter proberen een goal te maken. Daar moeten wij ons op instellen. Wij moeten het geduld opbrengen en onze kansen afwachten. Die krijgen we altijd. Als we dat kunnen opbrengen, hebben we gewoon meer kwaliteit."

PSV kan nog niet over Jetro Willems beschikken. "Met een binnenbandblessure moet je altijd heel erg uitkijken, maar het gaat de goede kant op", aldus Advocaat.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen