Locadia zet krabbel bij PSV: "Hij leeft voor goals"

5 oktober 2012, 16:59

Jürgen Locadia blijft voorlopig speler van PSV. De pas 18-jarige aanvaller heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, dat loopt tot de zomer van 2017.

Als een verrassing komt de contractverlenging van Locadia niet, want eerder deze week werd al duidelijk dat beide partijen dicht bij een akkoord waren. De jonge spits maakte zondag tegen VVV Venlo zijn competitiedebuut voor PSV en scoorde prompt drie keer.

"Ik ben blij dat ik nu bij de grote jongens in de kleedkamer mag zitten", zegt Locadia op PSV.nl over zijn nieuwe contract. "Mijn doel is om doelpunten te blijven maken, daar train ik hard voor. Ik wil mezelf constant verbeteren." Zijn doel is om eerste spits van PSV te worden. "Ik ga de concurrentie aan, maar weet dat ik twee topspitsen voor me heb. Dit is wat ik altijd al wilde. Het is echt een mooi moment voor mij en mijn familie."

PSV-directeur Marcel Brands kent de kwaliteiten van Locadia. "Jürgen is een echte spits. Hij leeft voor goals. Ik ben blij dat we hem voor lange tijd hebben vastgelegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen