Afellay scoort eerste goal voor winnend Schalke

6 oktober 2012, 17:36   Bijgewerkt: 6 oktober 2012, 20:38

Ibrahim Afellay heeft zijn eerste doelpunt gemaakt voor Schalke 04. Vlak na rust maakte hij de tweede goal in het door Schalke met 3-0 gewonnen duel met VfL Wolfsburg. Klaas-Jan Huntelaar kwam niet tot scoren en Bas Dost zat de hele wedstrijd op de bank bij de verliezende ploeg.

Jefferson Farfán opende de score, na ruim een half uur spelen. Hij vierde zijn treffer met wilde armgebaren richting de bank van Wolfsburg, waar zijn oude trainer Felix Magath zat. De twee werkten eerder niet goed samen bij Schalke en Farfán wilde dat nog even laten weten. Na de goal van Afellay zorgde Roman Neustädter voor de eindstand. Schalke heeft nu uit zeven wedstrijden veertien punten en staat daarmee voorlopig derde in de Bundesliga.

Hamburger SV boekte weer een zege, dit keer bij hekkensluiter SpVgg Greuther Fürth: 0-1. De Zuid-Koreaanse spits Son Heung-Min maakte in de zeventiende minuut het enige doelpunt. Rafael van der Vaart werd vlak voor tijd gewisseld voor landgenoot Jeffrey Bruma, die hielp om de voorsprong te verdedigen. Aan de hand van Van der Vaart won HSV drie van de laatste vier duels en speelde het één keer gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen