Van Bommel: "Bondscoach mag me bellen"

8 oktober 2012, 11:41

Mark van Bommel sluit niet uit dat hij ooit nog eens het Oranje-shirt draagt. De PSV'er deed na het EK een stap terug bij de nationale ploeg, maar liet toen al weten dat hij de deur nog niet definitief dicht doet. Dat is nog steeds zo, zegt hij bij Omroep Brabant.

"Ik ben gestopt, maar heb nooit bedankt. Als de bondscoach me nodig heeft mag hij me bellen", zegt de oud-aanvoerder. Van Bommel benadrukt dat hij daar zelf op dit moment niet mee bezig is. "Pas als de bondscoach me belt, ga ik er serieus over nadenken."

Het leven zonder Oranje bevalt Van Bommel ook prima. "Die interlandweken benut ik heel erg goed, met mijn gezin. Ik kan rustig naar het voetballen kijken en het tennis van mijn dochter. Dus wat dat betreft hoeven jullie je over mij geen zorgen te maken."

Van Bommel deed na het EK een stap terug om plaats te maken voor een nieuwe generatie. "Het Nederlands elftal is mij altijd dierbaar geweest. Maar de tijd is rijp voor talentvolle, jonge spelers. Die zijn er en moeten zich nu op het allerhoogste niveau ontwikkelen", stond te lezen in de verklaring die hij half juni de wereld in stuurde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen