Kuyt: "Hoop nog steeds op terugkeer bij Feyenoord"

14 oktober 2012, 21:35

Dirk Kuyt keerde afgelopen vrijdag héél even terug in de Kuip. In de 70ste minuut kwam hij het veld in voor Jeremain Lens tijdens de interland van het Nederlands elftal tegen Andorra (3-0). Als het aan de oud-Feyenoorder was het niet zijn laatste bezoek aan de Kuip. Dat vertelt hij zondag aan RTV Rijnmond.

"Het liefst speel ik zoveel mogelijk in de Kuip met het Nederlands elftal. Iedereen weet dat ik een Feyenoord-supporter ben. Ik weet dat veel mensen teleurgesteld zijn dat ik op dit moment nog niet in de Kuip speel, dat zat er afgelopen zomer nog niet in. Ik ga nu nog een andere uitdaging aan, maar ik hoop nog steeds dat ik de kans krijg om voor Feyenoord te spelen. Dat zou geweldig zijn," aldus de speler van het Turkse Fenerbahce.

Mocht het zover komen, dan zal Kuyt opnieuw in de Kuip te bewonderen zijn. Toch wordt dat stadion wat hem betreft vervangen. "De Kuip blijft de Kuip, maar er komt een moment dat er afscheid genomen moet worden van dit stadion. En dan is het belangrijk dat er een fantastisch nieuw stadion komt waarin de supporters en spelers zich thuisvoelen. Een afscheid van de Kuip wordt emotioneel, maar je ontkomt er niet aan om een nieuw stadion te bouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen