Engeland lijdt puntenverlies bij Polen

17 oktober 2012, 18:51   Bijgewerkt: 17 oktober 2012, 18:58

Engeland heeft voor de tweede keer puntenverlies geleden in de voorronde van het WK 2014 in Brazilië. The Three Lions speelden woensdag in het uitgestelde duel in en met Polen 1-1. Vorige maand kwamen ze op Wembley eveneens niet verder dan een gelijkspel tegen de andere EK-organisator Oekraïne.

Net als de rest van de voetbalwereld hadden Polen en Engeland dinsdag eigenlijk al aan de bak gemoeten. Maar vanwege zware regenval in Warschau, waardoor het veld onbespeelbaar was geworden, ging er een streep door het duel. Knullig, zeker omdat het EK-stadion in de Poolse hoofdstad een dak heeft.

regen

regen

De Engelsen speelden verre van groots, maar gingen wel rusten met een 1-0 voorsprong. Wayne Rooney kopte na een half uur kinderlijk eenvoudig een corner binnen. Na de doelwissel begon het thuisland, met PSV’er Przemyslaw Tyton onder de lat, steeds meer aan te dringen en dat resulteerde in de zeventigste minuut in de verdiende gelijkmaker. Kamil Glik knikte raak. Ook hij deed dat uit een hoekschop. Daarmee was de eindstand bepaald.

Na vier duels heeft Engeland acht punten, waarmee het nog wel aan kop gaat in groep H. In verliespunten staat Montenegro, dat dinsdag met 0-1 won in Oekraïne, er echter beter voor met zeven uit drie. Polen staat derde met vijf uit drie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen