Celtic loert op primeur en koppositie in Camp Nou

22 oktober 2012, 17:00

Mocht Celtic dinsdag in Camp Nou Barcelona verslaan dan kan het koploper in poule G van de Champions League worden. Van de twaalf wedstrijden die de Schotse club echter op Spaanse bodem speelde, won het er nog geen één. Toch is trainer Neil Lennon optimistisch.

"We gaan er niet naartoe om ons af te laten slachten. We zullen ons best doen om een goed resultaat aan de wedstrijd over te houden. Het is andere Spaanse en Europese clubs gelukt om kansen te creëren, ook al stonden ze bijna de hele wedstrijd met de rug tegen de muur. Daar houden we ons aan vast, dat kunnen wij ook", aldus Lennon.

Zowel Celtic als Barcelona zal echter niet met het sterkste elftal kunnen aantreden. Beide ploegen missen enkele vaste waarden. Bij de Schotten ontbreekt in elk geval Kris Commons en is het meespelen van aanvaller Nouioui Lassad nog zeer twijfelachtig.

Barcelona-trainer Tito Vilanova moet op zijn beurt vooral verdedigende krachten missen. Carles Puyol, Gerard Piqué en Dani Alves zijn geblesseerd, terwijl Sergio Busquets geschorst is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen