'Jans maandag nog ontslagen bij Standard Luik'

22 oktober 2012, 18:50   Bijgewerkt: 22 oktober 2012, 23:41

Het huwelijk tussen Ron Jans en het Belgische Standard Luik lijkt na enkele maanden alweer voorbij. Belgische media melden maandag dat de Nederlandse oefenmeester maandag nog de deur gewezen wordt.

Jans wordt de zwakke start van zijn ploeg in de Belgische competitie verweten. Na elf wedstrijden staat de ploeg op een teleurstellende twaalfde plek. Afgelopen weekend ging de ploeg opnieuw onderuit bij het lager ingeschatte Bergen (3-1).

Voordat Jans afgelopen zomer de overstap maakte naar de Belgische topclub, leidde hij Heerenveen nog knap naar de vijfde plek in de Eredivisie. Voor zijn tijd in Friesland was hij lange tijd de eindverantwoordelijke bij FC Groningen.

Update:

Een sportjournalist van het Belgische VRT beweert op Twitter maandag nog met Jans gesproken te hebben. Jans zou in een telefoongesprek met Eric Dupain zijn ontslag te ontkennen. Verder zegt Dupain later op de avond met meer informatie te komen over de Nederlandse oefenmeester. De club reageerde weinig later met de mededeling van de woordvoerder dat "er niets over dit onderwerp valt te zeggen".

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen