Moratti: "We vinden wel ruimte voor Sneijder"

22 oktober 2012, 19:27

Internazionale presteert de afgelopen weken uitstekend. De ploeg van de geblesseerde Wesley Sneijder won de afgelopen vier wedstrijden in de Serie A en heeft de koplopers weer bijna in het vizier. Opvallend genoeg begon de goede serie tegelijkertijd met het wegvallen van Sneijder, tijdens het duel met Chievo (2-0 winst). Toch lijkt Sneijder zich geen zorgen te hoeven maken voor zijn plek in het elftal.

"Laat hem spelen en dan zullen we zien dat hij presteert. We vinden wel ergens ruimte voor hem", laat voorzitter Massimo Moratti maandag weten.

Enkele dagen eerder had ook zijn trainer Andrea Stramaccioni hem al een hart onder de riem gestoken. "Zijn positie? De wedstrijd tegen Chievo was de eerste wedstrijd met een derde man. Hij is die derde man, in de aanval of op het middenveld", aldus de Italiaan afgelopen weekend.

Sneijder reisde afgelopen week af naar de Verenigde Staten, waar hij behandeld werd voor zijn blessure. Maandag keerde de aanvoerder van het Nederlands elftal terug in Milaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen