Anderlecht hoopt op punt op bezoek bij Zenit

22 oktober 2012, 20:28

Anderlecht treft komende woensdag de miljoenenploeg van Zenit Sint-Petersburg. Hoewel de Russen afgelopen zomer de nodige miljoenen aan nieuwe spelers uitgaf, is de ploeg nog puntloos in deze jaargang van de Champions League. Als het aan de Belgen ligt, blijft dat zo.

"Als we onze ambities willen waarmaken, moeten we minstens twee op zes boeken. Liefst zelfs vier op zes", aldus manager Herman Van Holsbeeck van Anderlecht. "Daarom zou woensdag één punt een uitstekende zaak zijn. We trekken met dezelfde ingesteldheid naar Sint-Petersburg als naar Milaan. Mbokani is er niet bij, we zullen dus een blok moeten vormen dat 90 minuten lang voor mekaar strijdt."

Voorzitter Roger Vanden Stock is minder optimistisch. "Zenit blijft voor mij de sterkste ploeg in onze poule. Voor ons is het een slechte zaak dat ze nog geen punt gepakt hebben. We zullen het zeer moeilijk hebben. Zenit wil nog altijd overwinteren in de Champions League. Ze zullen dus moeten beginnen te winnen, spijtig genoeg spelen ze nu twee keer tegen ons."

Veel zal afhangen van miljoenenaankopen Hulk en Axel Witsel. Het tweetal verkeert echter vooralsnog niet in grootse doen. "Hopelijk blijft dat ook nog even zo", besluit Vanden Stock.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen